Ciorba de fasole cu costita

de Ubulika in Ciorbe, 2 Dec 2011 | 5311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • costita afumata,1 bucata mare
  • 0,5 kg fasole boabe
  • 3,4 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • jumate de telina
  • 1 ceapa
  • tarhon in otet
  • 100 ml bulion
  • 2 linguri faina
  • 2 ling ulei
  • sare
  • 1 lg mica bors pt un plus de gust
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu costita:

Se pune fasolea cu o seara inainte la inmuiat. Se pune la fiert schimbandu-i apa de 3 ori. Punem apa in cucta, apoi fasolea, morcovii rondele, patrunjelul, telina si jumatate din costita. Umplem cu apa sa nu depaseasca f mult peste jumatate. Punem capacul si lasam sa fiarba 1h.

Intre timp cealalta jumatate de costita o punem la fiert intr-o craticioara cu un varf de vegeta. Cand fasolea este gata, punem peste ea si cealalta bucata de costita. Intr-o cratita facem un rantas din ulei+ceapa+boia, apoi faina si bulionul. Stingem cu apa din cucta si lasam sa dea cateva clocote. Punem peste ciorba,adaugam si lingurita de bors magic,putin otet din borcanul cu tarhon.Lasam 10 minute si punem tarhon tocat.

Se serveste cu mulllllllllllta ceapa rosie:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu costita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu zeama de varza- de post